Sačekuša! Poznati biznismen izrešetan ispred zgrade
Nemačka policija, Foto: DANIEL REINHARDT / AFP / Profimedia

strašno!

Sačekuša! Poznati biznismen izrešetan ispred zgrade

Florijan je uspeo da pozove pomoć i alarmira komšije, ali je Hitna pomoć na žalost stigla prekasno

Objavljeno:

Florijan B. (31) izrešetan je u nedelju uveče ispred zgrade u kojoj je živeo u Hamburgu. Nemački mediji prenose da je mladi biznismen, koji se obogatio baveći se nekretninama, najverovatnije ubijen u sačekuši.

Nakon što je upucan, Florijan je uspeo da pozove pomoć i alarmira komšije, ali je Hitna pomoć na žalost stigla prekasno. Komšije, koje su čule pucnje kažu da su videle nepoznatu mušku osobu obučenu skroz u crno kako trči. Veruje se da je ubica ima između 30 i 40 godina i ima "južnjački izgled".

"U jednom trenutku je nešto stavio u jaknu dok je trčao, verovatno se radi o pištolju", rekao je komšija.

Policija je nakon ubistva mladog biznismena počela da traga za ubicom, međutim on još uvek nije pronađen. Inspektori sada pokušavaju da otkriju mogući motiv zločina. Portparol policije je saopštio da trenutno niko nije osumnjičen.

Nemački mediji prenose da je Florijan važio za mladog i vrlo ambicioznog biznismena koji se često kretao u elitnim krugovima u Hamburgu. Nakon završenog fakulteta počeo je da se bavi nekretninama. Prošlog meseca pokrenuo je sopstveni biznis i počeo da prodaje visokokvalitetne ergele za konje.

Bonus video:

00:15

Budvanska policija traga za srpskim državljaninom Pantom Pantelićem (47)

(Espreso/Mondo/Uroš Matejić/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.